Houten achtergrond

Diensten

Diensten die wij aanbieden

Bij Medi Barber kunt u onder andere kiezen om uw haren te laten knippen, om uw baard bij te werken of om uw kapsel te voorzien van een nieuwe contour. Wij zijn in staat om vrijwel ieder kapsel te knippen of om iedere soort baard bij te werken, bij Medi Barber is niets onmogelijk.

Kom anders zelf eens langs om kennis te maken en om te zien wat de mogelijkheden zijn. Wees op tijd voor uw afspraak. 10 minuten van te voren is ruim genoeg. Houd er rekening mee dat er een uitloop van 15 minuten kan zijn in de drukke periodes. Gelukkig is de sfeer in de salon altijd gezellig, door de goede muziek en de vriendelijke mensen gaat de tijd een stuk sneller dan gedacht.

Een man die geknipt wordt
gekleurde schaar icoon

Knippen

Knippen of snijden, modern of klassiek: onze barbers zijn van alle markten thuis. Voor u het weet bent u weer voorzien van een ‘frisse coup’

tondeuze icoon

Contouren

Is het nog niet zo lang geleden dat u bent geknipt, maar mogen de contouren wel wat strakker dan staat Medi Barber in Amersfoort altijd voor u klaar als het aankomt op contouren

scheermes icoon

Scheren

Scheren op traditionele wijze: effectief, en natuurlijk super ontspannend. U kunt bij ons heel uw gezicht laten scheren, zo bent u altijd tot in de puntjes verzorgd.

Baard en snor icoon

Baard

Kom langs om uw baard te laten trimmen. Zowel voor het gladscheren als bij het bijhouden van uw baardje zal u bij onze barber in Amersfoort aan het juiste adres zijn.

Online reserveren bij Medi Barber

Bij Medi Barber werken wij over het algemeen op afspraak, welke u online dient te maken. U kunt ook op de dag zelf een appje sturen/bellen in de hoop een plekje te kunnen bemachtigen, maar in verband met eventuele drukte wordt dit afgeraden. Dus ga voor zekerheid en boek nu online!

Instagram feed van Medi Barber

klikbaar icoon Instagram feed
klikbaar icoon Instagram feed
klikbaar icoon Instagram feed
klikbaar icoon Instagram feed