Houten achtergrond

Barbershop Amersfoort

Ben jij op zoek naar een barbershop in Amersfoort? Dan zit je bij Medi barber helemaal goed. Of je nu voor een hot towel shave gaat of gewoon voor een knipbeurt, wij verzorgen het graag voor je. Ook als je jouw baard of snor eens goed wilt verzorgen staan we graag voor je klaar!

Meer dan knippen en trimmen

Tegenwoordig kan er zoveel meer gedaan worden met je haar dan alleen maar scheren en / of knippen. Terwijl naar de kapper gaan vroeger echt een vrouwending was, is het tegenwoordig ook niet meer weg te denken uit het leven van de man. Ook mannen willen er tegenwoordig namelijk verzorgd en stoer uitzien. En hoe kun je dat beter bereiken dan naar een goede barbier te gaan? Daarnaast is het ook nog eens super gezellig en creëer je bij ons echt een momentje voor jezelf!

Als je kiest voor Medi barbershop in Amersfoort dan kies je automatisch voor kwaliteit. Bij ons kun je erop vertrouwen dat je zelfverzekerd en met een glimlach de shop weer verlaat. We nemen niet alleen jouw kapsel onder handen, maar besteden ook veel aandacht aan je snor en baard. Ook als jouw contouren wel wat strakker mogen kun je prima bij ons terecht. Met andere woorden: niets is te gek in onze barbershop in Amersfoort.

Barbershop paal

Ontspanning en je daarna weer als herboren voelen; dat doet een echte barbier!

Zodra je binnenstapt ervaar je de fijne sfeer die er in een echte barbershop hangt. Vergeet even alles om je heen en geniet gewoon van jouw momentje rust en ontspanning die je zo hard hebt verdient. Kies uit één van de fijne behandelingen die wij aanbieden en voel je daarna fris en herboren met een nieuwe, strakke look. Een bezoekje aan een echte barbier is iets heel anders dan een bezoekje aan de gewone kapper. Een barbershop is namelijk speciaal ingericht voor mannen en biedt ook alleen maar behandelingen aan voor mannen.

Als barbier zijn wij dan ook gespecialiseerd in het verzorgen, knippen en trimmen van baarden, snorren en mannenkapsels. Ons doel is om jou een fijne ervaring te bezorgen, maar ook om je het gevoel te geven alsof je een ander mens bent. Af en toe is het nu eenmaal fijn om even lekker onder handen te worden genomen, zonder dat je zelf je scheermes of trimmer erbij hoeft te pakken. Waar de dames graag naar een beautysalon gaan, gaan de heren gewoon even lekker naar de barbershop.

Wil jij dus eens ervaren hoe het is om naar een echte, ouderwetse barbershop te gaan? Of wil je jezelf een frisse, nieuwe en stoere look laten aanmeten? Dan nodigen we je van harte uit in onze barbershop in Amersfoort! Maak van tevoren even een afspraak, zodat we je in kunnen plannen en alle tijd voor je kunnen nemen. Ook weet je dan zeker dat je niet voor niets naar de shop komt. Al is het natuurlijk sowieso een gezellig uitje, je wilt uiteindelijk wel met een hip kapsel onze barbershop weer verlaten.

Online reserveren bij Medi Barber

Bij Medi Barber werken wij over het algemeen op afspraak, welke u online dient te maken. U kunt ook op de dag zelf een appje sturen/bellen in de hoop een plekje te kunnen bemachtigen, maar in verband met eventuele drukte wordt dit afgeraden. Dus ga voor zekerheid en boek nu online!